A gyülekezet újrafelfedezése

Miért nélkülözhetetlen Krisztus Teste?

Partnerségben:

Rendelés

Letöltés

Rendeld meg A gyülekezet újrafelfedezése című
könyv egy példányát a saját nyelveden!

A gyülekezet tényleg annyira fontos?

A mai gyülekezeteknek számos nehéz kérdéssel kell szembenézniük. Talán te is azok közé tartozol, akik azon gondolkodnak, hogy megéri-e elköteleződni egy helyi gyülekezet mellett.

Ez a könyv időszerű emlékeztető arra, hogy a gyülekezet több, mint egy élő
közvetítés – Isten népének alapvető fontosságú közössége, amely az Ő ügyét szolgálja.

A szerzőkről

Jonathan Leeman (PhD, University of Wales) a 9Marks szerkesztői igazgatója és a Pastors’ Talk (Pásztori beszélgetés) podcast társműsorvezetője. Több mint egy tucat könyv szerzője vagy szerkesztője, és több szemináriumban is tanít.

Jonathan feleségével és négy lányával Washington egyik külvárosában él, és a Cheverly Baptista Gyülekezet vénje. A Twitteren @jonathanleeman címen követheted.

Collin Hansen Collin Hansen (MDiv, Trinity Evangelical Divinity School) a Gospel Coalition
tartalomért felelős alelnöke és főszerkesztője. Az Elköteleződve az evangélium mellet podcast házigazdája és az Elköteleződve az evangélium mellet – Rendíthetetlen reménnyel élni egy nyugtalan korban c. könyv társszerzője.

Az Alabama állambeli Birminghamben a Redeemer Community Church vénje, és tagja a Beeson Divinity School tanácsadó testületének is. A Twitteren a @collinhansen címen követhető.

Isten nem azért hív minket a gyülekezetbe, mert ez egy kényelmes hely, ahol egy kis lelki bátorítást találhatunk… Ő egy olyan otthonba fogad minket, amely ritkán az, amit akarunk, mégis éppen az, amire szükségünk van.

Hasonló tartalom

“Az gyülekezeti közösséget többé már nem lehet természetesnek venni; ez a generáció tudni akarja, hogy miért tesszük, amit teszünk. Hansen és Leeman ügyesen ötvözik a bibliai gondolatokat a gyakorlati tapasztalatokkal, hogy bemutassák, milyennek kellene lennie ma a gyülekezetnek… Ez egy olyan könyv, amelyet el kell olvasni és beszélni kell róla a gyülekezetben.”

Mack Stiles, misszionárius és egykori közel-keleti lelkipásztor; az Evangelizáció című könyv szerzője.

“Ez egy nagyon időszerű könyv a helyi gyülekezet alapvető szükségességével kapcsolatos zűrzavar és csalódottság korában. Hansen és Leeman logikus, gyakorlatias, bibliai és alapvető magyarázatot ad a gyülekezet szerepéről a hívő életében…”

Miguel Núñez, vezető lelkész, Nemzetközi
Baptista Gyülekezet Santo Domingo, Dominikai Köztársaság.

Szükséged van a gyülekezetre?

 

Ennek a könyvnek az a célja, hogy segítsen újra felfedezni a gyülekezetet. Vagy talán segíthet először felfedezni azt, hogy miért akarja Isten, hogy a helyi gyülekezettel való összejövetel és a helyi gyülekezet iránti elkötelezettség elsőbbséget élvezzen az életedben.

 

RendelésLetöltés

Szükséged van a gyülekezetre?

Ennek a könyvnek az a célja, hogy segítsen újra felfedezni a gyülekezetet. Vagy talán segíthet először felfedezni azt, hogy miért akarja Isten, hogy a helyi gyülekezettel való összejövetel és a helyi gyülekezet iránti elkötelezettség elsőbbséget élvezzen az életedben.

Hasonló tartalom

A gyülekezet – Útmutató Isten családjához
(Stephen McQuoid)

Miért alkotnak a keresztyének közösséget? Mi tesz egy gyülekezetet gyülekezetté? Miért legyek egy gyülekezet tagja? 

Krisztus és a Gyülekezete
(William MacDonald)

Az újszövetségi gyülekezet alapelveit mutatja be ez a kis könyv.

Térj vissza az első szeretethez
(Alexander Strauch)

A szeretet gyakorlására figyelmeztet, és a gyakorlati módon történő alkalmazását mutatja be a helyi gyülekezetben.

©️ 2021 Crossway, USA